שבוע תעשיות המזון והאירוח בישראל 2017 חוזר
מאת: מערכת מפיק 27/11/17
שבוע תעשיות המזון והאירוח בישראל 2017 חוזר ומביא איתו שלל אירועים שונים, מגוונים וטעימים
השבוע יצא לדרך שבוע תעשיות המזון והאירוח בישראל 2017 ובמסגרתו יתקיימו מספר תערוכות מעניינות וטעימות שהמשפיעות על כל תעשיית המזון והמשקה בישראל, האירועים בשבוע התעשיות מתקיימים בארגון קבוצת י.י שטייר בשיתוף איגוד לשכות המסחר.
תערוכת ה – IsraFood, המתקיימת זו השנה ה 34, הינה הבמה המרכזית למפגש מקצועי בין היצרנים ויבואנים בתחום המזון והמשקה לבין אנשי הענף מהשוק המקצועי, מוסדי, מאורגן ופרטי ליצור קשרי מסחר ולהתעדכן בכלל החידושים המקצועיים בתחום.
בין המתחמים והנושאים שיוצגו בתערוכה אפשר יהיה למצוא: מזון טרי, קפוא, משומר ומצונן, עולם החלב, הגבינות והממרחים, מזון גורמה, מזון אתני, שדרת המטעמים, יצרני מזון בינלאומיים ועוד.
במקביל לתערוכה התקיימו מספר כנסים ותחרות מקצועית:
כנס קמעונאות בעידן החדש 2017 - עושים חשבון נפש – בהנחיית סיוון קלינגבייל – עיתונאית כלכלית ומגישת התוכנית סוגרים חשבון ועושות חשבון בערוץ 10. בין הפנאלים וההרצאות של הכנס שיח בשש עיניים – צופים פני העתיד, הצריכה המגזרית בעדין של קמעונות משתנה, מפגשים עם הצרכן בעדין של קמעונות משתנה, מיזמים פורצי דרך בעולם הקמעונות ועוד.
הוועידה המרכזית ה-4 לענף המסעדנות בישראל 2017
הוטקס - התערוכה הבינלאומית לציוד, שירותים וטכנולוגיות לתעשיית האירוח, ענף קמעונאות והשוק המוסדי.
קיטקס - התערוכה הבינלאומית לציוד וטכנולוגיות למטבח המקצועי.
Bake & Cake - התערוכה המקצועית לענף הקונדיטוריה ובתי המאפה
ועידת ענף האירועים – התאחדות האולמות – הועידה בהנחייתו של גיא גיאור תארח את השף אסף גרניט, תערוך פאנל יועצים מומחים, אסיפה כללית וסיור בתערוכה.
הכנס השנתי ה-7 לאדריכלים ומעצבי פנים - "אדריכלות עם טעם של עוד"
אליפות ישראל פטיסרי – בולנז'רי – התחרות תנוהל על ידי ג'קי חזן – נשיא האופים והמגדנאים ובין התחרויות: אליפות השוקלטייר של ישראל, תקיימת זו השנה הראשונה ואליפות ישראל השלישית באפיה.
שבוע תעשיות המזון והאירוח בישראל 2017, 28-30.11.17, גני התערוכה תל אביב, לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן