כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
22/10/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

מסעדת "טאפאיה" בראשון-לציון נפתחת גם לאירועי חברות

מאת: חדשות 'מפיק' /
19.07.2011
/ 18:06

בתום חצי שנת הרצה, מסעדת הטאפאס-בר הספרדית טאפאיה שבראשון-לציון מקצה עצמה גם לאירועי חברות ועובדים החל משעות הצהריים בכל יום.

 

עד כה, שערי המסעדה היו פתוחים מהשעה שש בערב ואילך. "הגענו למסקנה שיש מקום לפתוח גם בצהריים לטובת אירועים סגורים לחברות", אומר אסף סרן (28) מראשון-לציון, אחד מארבעת השותפים בבעלות על העסק.

 

לדבריו, "יש כל-כך הרבה פוטנציאל ורק צריך 'להריץ' את זה". ולראייה, הוא מביא כדוגמה את אירוע הבכורה העסקי שנעשה אצלם לא מכבר, למנהלים בדלק מוטורס. "שמעו עלינו מפה לאוזן", הסביר.

 

באשר לקיבולת האנושית, עד 110 איש והמסעדה "סולד אאוט". בערבים, בניגוד לשעות היום, לא ניתן לסגור את המתחם לטובת אירוע בלבד, אלא אם מדובר בהתארגנות מצומצמת של עשרות בודדות.

 

על עיצוב המקום חתום האדריכל ניר פורטל, ואת המטבח מנהל השף עינב אזגורי. סרן מתעקש לחלוק לו שבחים. "כל המוצרים שהוא משתמש בהם מיובאים באמצעותו מספרד", הוא מפליג ועוקץ את המתחרים על הדרך, "יש באזור המרכז לא מעט מסעדות טאפאס, אבל שני קבבים וטחינה מסביב זה לא טאפאס". 

טאפאיה אירועים

 

על הכוונת: קייטרינג

התעריף, ותודה ששאלתם, נקבע לפי כמות האנשים באירוע. אבל את הכותרת מספק סרן ומגלה שעל הפרק נדונה הקמתו של קייטרינג לחברות ולאירועים ממטבח המסעדה.

 

לעת עתה, הארבעה משווקים את עצמם כאמור מפה לאוזן ובאמצעות משרד יחסי ציבור. לאחרונה קפצו על העגלה בפסטיבל הגסטרונומיה "שף תאכל", שבו מסעדות מציעות ארוחה מלאה תמורת סכום קבוע ונמוך יחסית. "רצינו להכיר את המסעדה לאנשים", אומר סרן שבעצמו מגיע מתחום המסעדות.

 

בעבר ניהל במשך שבע שנים, לדבריו, את מסעדת הלופט הפופולארית בעיר. יחד איתו חולקים בהשקעה ובהכנסות גם עמרי עמר מתל-אביב ואודי עובדיה, אמנון ישר ואסנת סבח מראשון-לציון.

תגובות
אין תגובות למאמר