השף שגב משה מרחיב את עיסוקי הגסטרונומיה שלו.
כאילו לא די בשתי המסעדות (המשובחות, יש להודות), בתוכנית הטלוויזיה בה הוא יורד אל העם ובחוזה הטאלנט שהוא מחזיק בחברת אלקטרה - פותח עכשיו השף הפופולארי סדנאות "בישול גורמה במינימום זמן".
הסדנה, שעלותה יכולה לגרום לאנשים מסוימים להעדיף שווארמה בלאפה, מתאימה כמפגש גיבוש לעובדים, כבונוס לצוותים מצטיינים במסגרות ארגוניות, כתוכן למפגשי מנהלים באירועי סוף שנה ובאירועי הצהרת יעדי עבודה.
המשתתפים לומדים כיצד להכין ארוחת גורמה בזמן מינימלי, שעה שכל סבב מכיל עד 30 איש שיושבים בצורת "ח" סביב השף. במרכז החלל מוקם "מטבח שטח", בו יודגמו כמה מנות תוך הסברים מפורטים על אופן ההכנה והרכבן.
תג מחיר ועוד איך: 25 אלף שקלים לא כולל מע"מ. לזאת תוסיפו עוד כ-20 אלף שקלים על השכרת ציוד ובניית מתחם המטבח על חשבון המזמין, מלצרים, הגברה, שולחנות וכיסאות, אנשי ניקיון ועוד. בתאבון.
שגב בסדנה (יח"צ)
גם את האייטם הזה תוכלו למצוא בדף הפייסבוק של חדשות 'מפיק'.