כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
26/10/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

אושר מיזוג חברות הקייטרינג "שולץ" ו"פרי הארץ"

מאת: דסק חדשות 'מפיק' /
15.11.2009
/ 14:00

תפנית בתחום הקייטרינג בענף האירועים: חברת "שולץ", מהגדולות בישראל בתחום אספקת מזון וקייטרינג למוסדות ולמפעלים, רכשה בשבוע שעבר שני שלישים (67 אחוז) מ"פרי הארץ".

 

בכך, למעשה הפכה "שולץ" לבעלת השליטה ב"פרי הארץ", שתפקד עד כה כ"בוטיק" פרימיום קולינרי לאירועים.

 

הממונה על ההגבלים העסקיים רונית קן אישרה ביום חמישי שעבר את המיזוג בין שתי החברות. בענף, נחשב המהלך למשמעותי, שכן הוא מאפשר ל"פרי הארץ" יכולות תפעוליות ולוגיסטיות איתנות יותר, לצד חשיפה לשוק העסקי והפרטי כאחד.

 

יתרת המניות בחברה (33 אחוז) יוותרו בידי ההנהלה הנוכחית – השפים רובי פורטנוי ואריק חכימי, ודגנית אבידור. החלק הארי יהיה בשליטת משפחת שולץ

 

אורן שולץ, נציג הרוכשים, אמר בתום אישור המהלך: "המיזוג עם פרי הארץ הוא הגשמת חלום אישית ושל החברה. החיבור בין שני מותגים מובילים יגרום לפרי הארץ להתרחב בתחום העסקי ולהתפתח לתחומים נוספים בהם אירועי גורמה למגזר הפרטי".

 

ל"שולץ" ותק וניסיון של 30 שנה. החברה מעסיקה יותר מ- 1,000 עובדים ומחזורה מוערך בכ-200 מיליון שקל. בין לקוחותיה חברות היי-טק ותקשורת, בהן אמדוקס, eci, קודאק וישראכרט.

 

"פרי הארץ" הוקמה בשנת 1998. על-ידי פורטנוי, חכימי ואבידור, מחזורה השנתי מוערך ב-25 מיליון שקל.  החברה מתמחה בחתונות ובאירועים פרטיים, ובין לקוחותיו - משכן נשיא המדינה, מכון ויצמן, מייקרוסופט, בנק לאומי, עמותת גדולים מהחיים וזוגות נשואים פרטיים רבים.

 

 

תגובות
אין תגובות למאמר