כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
13/08/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

כיצד משלבים שווארמה באווירת גורמה יוקרתית?

מאת: דסק חדשות 'מפיק' /
27.07.2009
/ 14:00

 

מתחם האירועים קסאנאדו שבפתח-תקווה השיק לאחרונה קונספט קולינרי חדש, המשלב את האווירה האקסלוסיבית והמעוצבת של המקום עם תפריט עממי המותאם לחתך רחב של אנשים.

הרעיון סביב הקונספט החדש הוא "דוכני רחוב", המגישים מזון בשרי ותוספות לסוגיהם, במעטפת "גורמה" יוקרתית. כך למשל, ניתן לבחור בין דוכן שווארמה להמבורגר מיני בלחמנייה עגולה, או בין רביולי לפיש אנד צ'יפס.

בעלי המתחם סבורים כי "דרך מאכלי הרחוב אפשר להיחשף למסורות ותרבויות עתיקות, אבל גם לטרנדים ואופנות חדשות ומזדמנות בתחום הקולינריה.

 

 

 

(צילומים: יח"צ)

תגובות
אין תגובות למאמר