כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
11/09/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

ביקורת גבולות

מאת: רונן פרי - 'כפיים' /
26.08.2008
/ 9:19

 

פיין – שמקר

ארועים שלוקחים את השלמות אל הקצה

 

מסיבות האוסקר בלוס אנג'לס  (After Oscar parties) והאירועים הנוצצים במיאמי, נראים תמיד מלוטשים, מדויקים, ומרהיבים. מסיבת האפטר אוסקר של אלטון ג'ון נחשבת לאחת מהמשובחות שבהן ומושקעים בה מיליוני דולרים. האם בחו"ל יודעים משהוא אחר על הפקת אירועים?

 

הרי כולנו מקצוענים ויודעים להפיק אירועים כיד הדמיון ותקציב הלקוח. נבחר קונספט חדשני ומנצח, נמצא את המקום לאירוע המושלם, נבנה מופע בימתי מרהיב, ניקח את האומן המוביל, נבחר בקייטרינג האיכותי, ההגברה, התאורה, התפאורה...

 

האם אפשר גם אחרת?

 

מעצב האירועים Barton G. Weiss ממיאמי חושב שכן.

 

 

  

ביקורת גבולות

 

ברטון, אשר מגדיר את מהות עבודתו כחדשנית, מאמין בחוויה סנסורית ללקוחותיו, ועושה את הדברים קצת אחרת.

 

עוצמתו של ברטון מגיעה, בין היתר, מכך שכל השירותים אותם הוא מספק מקורם בייצור עצמי!

 

 

 

ביקורת גבולות

 

 

ביקורת גבולות

 

ביקורת גבולות

 

בהאנגרים של ברטון במיאמי מועסקים באופן קבוע 400 עובדים. בהם אנשי קריאייטיב, קופי ועריכה, סטודיו לעיצוב גרפי, הדמיות תלת מימד, מהנדסים לתכנון ארכיטקטוני, 18 שוזרות פרחים, ציירי תפאורות, פסלים, נגרים בנגריה עצומה, מסגריה, מתפרה, מערכות סאונד, תאורה, הקרנה, טראסים, ריגים, גנרטורים, אוהלים, מיזוג, תאי תערוכות וירידים, ועוד ועוד ועוד...

 

המערכת של ברטון עובדת כמכונה משומנת ומוכוונת לקונספט המוביל עד לפרט הקטן ביותר והכל – "In house ".

 

 

ביקורת גבולות

 

ביקורת גבולות

 

ביקורת גבולות

 

גולת הכותרת של בית החרושת הזה הם השירותים הקולינרים.

 

המטבח של ברטון מוציא את המנות המרהיבות ביותר, תוך פיתוח תפריט ייחודי ללקוח, פיתוח אמצעי הגשה מקוריים וייחודיים, עיצוב קולינרי מושלם לרבות אמני ציור, טכנאים, סטודיו לעיצוב והדמיות, וצוות עצום ומקצועי שיודע להסעיד גם 10,000 איש ברמת גורמה באופן יום יומי.

 

כאשר ברטון מפיק 9 אירועי "אפטר פארטי" במסגרת משחקי הסופרבול, הוא בונה אותם מהיסוד – כל אירוע שונה מחברו. ברטון יבחר קונספט ומיקום, יקים אוהל אירוח חדשני ומרהיב לאירוע, ימזג ויחשמל אותו, יתקין את מערכות הסאונד, התאורה והמולטימדיה. יבנה את התפאורה, הבארים, והריהוט באמצעות הנגרים, המסגרים, אומני הציור והרפדים. במתפרה יתפרו את המפות, את כיסויי המושבים בצורת כדור, את החופות בתקרה, הוילונות, המפיות ו....בעצם הכל מהיסוד בייצור עצמי לפי רצונו והגדרתו.

 

בתחום הקולינרי פועלים ללא הרף על חידושים ופיתוחים, תוך שימוש בחומרי הגלם המשובחים ביותר, בטכנולוגיות חדישות, ובחשיבה על ניוד המזון לאירוע באופן המושלם ביותר. הצגת המוצרים נעשית תמיד באופן שיהלום את הנושא המוביל של האירוע, ולצורך זה מפותחים מגשים, צלחות, כוסות ואלמנטים מיוחדים, ע"י מהנדסי המוצר של ברטון.

 

 

ביקורת גבולות

 

  

ביקורת גבולות

 

ביקורת גבולות

 

ביקורת גבולות

 

ביקורת גבולות

 

ביקורת גבולות

 

ביקורת גבולות

 

למי שמזדמן למיאמי בזמן הקרוב, מומלץ להזמין מקומות מראש למסעדת הדגל של ברטון, בה ניתן להתענג על כמה מהמנות המיוחדות והמרהיבות מבית היוצר של מטבחו.

 

בגמר הארוחה, כדאי להיות מוכנים ל...

 

 

ביקורת גבולות

 

הכותב הינו מנכ"ל חברת 'כפיים'.

תגובות
אין תגובות למאמר
כתבות נוספות: