לפני 150 שנה, שינה לואיס קרול את העולם והוציא לאור את ספרו הנצחי – אליס בארץ הפלאות. כדי לחגוג את המאורע, יהפוך מועדון הבסקולה, חלל אומנויות הבמה המדובר ביותר בעיר, למשך לילה אחד לארץ הפלאות.
25.2 - לילה משוגע של מוזיקה חיה, אמני קרקס ותקלוטים עד הבוקר, עטופים בתפאורה קסומה של אליס וחבריה.
האורחים שייכנסו למועדון הבסקולה, יעברו מסע חווייתי בהשראת אליס בארץ הפלאות.
במהלך כל הערב יתקיימו הופעות מוסיקה עם תקליטנים מובילים-
✥ קראנץ׳ 22 - CRuNCH 22 , הטריו המוטרף של טודרס (תפוחים), מאיו (טטרן), וברוך, משיקים תקליט קונספט שנוצר בהשראת הסיפור האלמותי של אליס בארץ הפלאות.
עם שילוב כלים נדיר של רודס, תופים ופטפונים, קראנץ' 22 יוצרים מסע מוזיקלי שיזרוק אתכם עמוק לתוך מחילת הארנב.
✥ מארקי פ'אנק - Markey Funk
אספן התקליטים וחוקר המוזיקה הירושלמי יתחיל את המסע בסט קונספטואליס שנוצר במיוחד לערב הזה.
✥ דיג׳יי בושביטס DJ BUSH BEATS (קול הקמפוס / סאנביט פסטיבל)
עמרי אקא Bush Beats הוא זיקית מוסיקלית. מכור לרחבות ריקודים מיוזעות, ממסיבות תה במערות ומועדונים ועד לבמות הגדולות בפסטיבלים.
הוא פורס את משנתו הלא עקבית אך האסתטית להחריד בתכנית רדיו השבועית הידועה כ״חילוף חומרים״ ב 106FM, ויז׳ניסט חוזה סאנביט פסטיבל ויזם תרבות.
✥ Dj Doobo B2B Turnymator // Ghetto Funk Israel
צמד התקליטנים הכי חמים בעיר, מובילי סצנת ה Funk & Bass
ישלבו כוחות ויקחו אותכם לחווית גרוב משוגעת עד אור הבוקר.
** האירוע ישודר לייב בקול הקמפוס מעמדת שידור מיוחדת.
21:00 פתיחת דלתות
הכניסה מגיל 18
כרטיסים במכירה מוקדמת: 55 ₪
ובערב ההופעה: 70 ₪
לינק לכרטיסים:bit.ly/1PvhJpr
מועדון הבסקולה - הרכבת 72, תל אביב