כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
28/09/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

בכיר בתעשיה - זאב קרן

מאת: חדשות מפיק /
13.08.2015
/ 10:50

הכירו את זאב קרן, נשוי לדליה, אב ללירון וגיא וסבא ל- 6 נכדים. חוץ מזה, הוא גם מנכ"ל מתחם האירועים והקונגרסים היוקרתי שבנס ציונה, פברז'ה. ואחרי כל זה, עוד נשאר לו זמן לענות לנו על כמה שאלות. אז הנה הוא, האיש רב הפעלים, בשיחה צפופה עם צוות מפיק.

זאב, ספר לנו קצת עליך.

אני מתגורר במודיעין מזה 12 שנים במקום מדהים המשקיף על כל עמק איילון, לטרון ורצועת הערים מרמלה ועד תל אביב. באופיי ובאופן בו חונכתי והתבגרתי במשך השנים, אני מאוד מסודר, מאורגן, מתוכנן, "מלונאי". נאמן למוצר, למקום, לבית, למשפחה שהינה כל עולמי למרות מיעוט הזמן איתם עקב עבודתי.

איזה דבר רוב האנשים לא יודעים עליך?

מרבית הקולגות אינם מודעים לעברי הקולינארי. מרביתם מכירים אותי מהאירועים עסקיים והמשפחתיים, מהיכולות להפוך אירוע משפחתי מורכב ומושקע לאירוע עסקי בזמן מאוד קצר ולהיפך, מאירוע עסקי בעל תערוכה ענקית לחתונה מאוד מושקעת ומרהיבה.
במקצועי אני שף ומאוד גאה בכך. בתחום הזה למדתי והשתלמתי במסגרת עבודתי בהילטון
תל אביב ובמלונות רבים בעולם. הייתי שף מאוד ידוע ופרסמתי מתכונים רבים בעמוד כפול קבוע בידיעות אחרונות במשך שנתיים.

מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר?

 אני קם בכל בוקר בשעה 04:45 יחד עם רעייתי, יחד אנו יוצאים לצעידת בוקר של 6 קילומטרים במשך שעה. כך פותחים בוקר בכיף, חשוב לבריאות ומהווה זמן איכות לשיחה עם רעייתי.

איך הגעת לתחום ואיפה התחלת את הצעד הראשון בו?

את צעדיי הראשונים התחלתי כשוליית טבחים במלון שולמית בחיפה, במקביל למדתי את רזי המקצוע בתדמור במסגרת חוק חניכות.
עברתי את כל שרשרת התפקידים במטבח עד לבכיר ביותר- השף הישראלי הראשון בהילטון תל אביב.
לאחר שלוש שנים בתפקיד עברתי לתפקיד ניהולי, מנהל מזון ומשקאות וסמנכ"ל המלון. אחרי 20 שנה בהילטון עזבתי את החממה הטובה ביותר שהייתה לי ועיצבה את אישיותי. התפקיד הבא היה במלון דן פנורמה, שם הייתי שלוש שנים וחצי כסמנכ"ל מזון ומשקאות אירועים. הצטרפתי לצוות ההקמה של מלון דיויד אינטרקונטיננטל כסמנכ"ל והמנהל התפעולי. חווית פתיחת מלון בין לאומי הוא מקצועי ומאתגר.לאחר שבע שנים במלון, עברתי לנהל את מתחם האירועים אווניו במשך 9 שנים מאתגרות. החל מפתיחת המקום והחדרת המודעות לשוק האירועים ועד עריכת אירועים רחבי היקף, מושקעים ומוצלחים.

החל מינואר 2015, אני משמש כמנכ"ל מתחם האירועים היוקרתי החדש פברז'ה. אין ספק, עוד אתגר מדהים.

אם לא היית בענף, מה היית עושה ולמה?

מעולם לא חשבתי על תחום עבודה אחר. מגיל 10 רציתי להיות רק טבח, זה היה כל עולמי והגשמתי את מרבית חלומותיי בתחום.

מה אתה פחות אוהב בענף?

לפעמים את חוסר הפרגון

רגע לפנתיאון?

פתיחת מתחם חדש וההתרגשות בהצלחתו.

רגע למכונת הגריסה?

תקלות קטנות ומיותרות, שלצערנו קורות.

מה המוטו שלך?

השקעה היא הערובה להצלחה. כל דבר בעייתו.

ספק/איש שירות שתרצה להמליץ עליו?

חברת "סימול" בשירותים טכניים, חבר מזה שנים.
אילן אשר, המפיק המלווה אותי שנים רבות בהרבה אירועים מוצלחים. ערך את האירוע הראשון בפברז'ה.

לסיום, תרצה להוסיף משהו?

פתחנו ממש לאחרונה את אחד המתחמים הייחודים, היפים והמיוחדים עם קולינריה איכותית ושרות מעולה.

 

תודה רבה לזאב ושיהיה בהצלחה!

תגובות
אין תגובות למאמר