כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
22/10/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

חדרפרטי - אירוע בוטיק בטעם של חו"ל

מאת: חדשות מפיק /
29.09.2014
/ 9:30

(צילום:גל פלוטניקוב)

ענף האירוח בישראל עובר בשנים האחרונות תמורות משמעותיות, ואל הלוקיישנים המוכרים המשמשים לקיום אירועים מסוגים שונים כדוגמת אירועים במסעדות, גני אירועים או חדר הישיבות במשרד, מצטרפות אלטרנטיבות מפתיעות, השואבות השראה והשפעות מהעולם הגדול, תוך מתן פתרונות חדשניים לקהל הישראלי הצמא לחידושים. 

(צילום:גל פלוטניקוב)

"חדרפרטי" הוא חלל אורבני ייחודי בבית פנורמה בתל אביב, המציע חווית אירוח יוקרתית לאירועי בוטיק עסקיים או פרטיים בפורמט של ארוחות כשרות סביב שולחן (חלל מרכזי לאירועים עד 70 איש וחדר פרטי עד 24 איש ) או אירועי קוקטייל (עד 100 איש), והוא מתאים לכנסים, ישיבות הנהלה, הרמות כוסית, מסיבות עיתונאים, ערבי גאלה, ארוחות פרטיות, אירועי השקה, סדנאות, טעימות יין ועוד. המקום, המשתרע על פני לופט בגודל של כ- 180 מ"ר ומרפסת בגודל של כ-50 מ"ר, מתאפיין באווירה חמימה, ביתית ואינטימית, והוא כולל מטבח פתוח, חללים מעוצבים לאירוח, חדר ובו שולחן אבירים מעץ אלון מבוקע ומרפסת גדולה, והוא מאובזר באמצעי אודיו ויז'ואל מהמתקדמים ביותר, ובמערכת הגברה מתקדמת המספקת מוסיקת רקע הנתפרת במיוחד לכל אירוע. במקום חניה חינם לבאי האירוע. 
 
 
(צילום:גל פלוטניקוב)
 
על הצד הקולינרי אמון השף שגיא גבירץ, אשר בונה לכל אירוע תפריט כשר בהתאם לקונספט המבוקש - ארוחת משתה, תפריט טעימות, קוקטייל חגיגי, מטעמי מעדנייה או ארוחות בוקר. גבירץ, שהחל את דרכו בלחם ארז ובהמשך עבד בקייטרינג הבוטיק הניו יורקיJosh Plase הקים מסעדת שף בקוריאה ושימש כשף הראשי של קייטרינג מעשייה, ממנף את ניסיונו העשיר לכדי יצירת תפריטים יצירתיים, תוך שילוב טכניקות מודרניות ומסורתיות. להעצמת חווית האירוח, הכנת האוכל נעשית במטבח הפתוח לעיני האורחים, כאשר את המנות מלווים היינות האיכותיים של יקב הבוטיק הישראלי נטופה, שזוכה להצלחה גדולה בארץ ובעולם. 
 
 
(צילום:גל פלוטניקוב)
 
מאחורי חדרפרטי עומד אייל נאור, מנכ"ל חברת EXP, חברה להפקת אירועים. לדברי נאור, שהתמקצע בהפקתם של למעלה מ-1,300 אירועים פרטיים ועסקיים, "המקום הוקם מתוך צורך הולך וגובר במתן מענה איכותי לאירועים קטנים ולארוחות אינטימיות, בשריות או חלביות. מניסיוני, לא על האוכל לבדו עומד האירוע, כי אם על כל המרכיבים שמהם הוא נרקח - השילוב המנצח של ארוחת שף מופלאה, יין ומשקאות אלכוהוליים משובחים, מוזיקה איכותית וחלל פרטי השייך רק לאורחים - כל אלה הופכים את השהייה בחדרפרטי לחוויה מענגת במיוחד".
 
 
(צילום:גל פלוטניקוב)
 
 
תגובות
אין תגובות למאמר