כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
13/08/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

הטרנד הטבעוני מתרחב ומקבל פסטיבל משלו

מאת: חדשות 'מפיק' /
11.03.2014
/ 10:28

ביום ראשון האחרון נפתח בפעם הראשונה בישראל פסטיבל "Festi-Vegan" - פסטיבל האוכל הטבעוני. במסגרת הפסטיבל הייחודי, שיתקיים בין התאריכים 9-20/3, לוקחות חלק למעלה מ-50 מסעדות אשר מציעות ארוחה טבעונית מלאה (ראשונה, עיקרית וקינוח) במחיר מוזל הנע בין 59-89 שקלים.

הצורך בפסטיבל ייחודי מסוג זה מגיע בעקבות הפיכתם של ישראלים רבים לטבעונים במהלך השנים האחרונות ובזכות פעילותה של עמותת "ויגן פרנדלי" הפועלת רבות על מנת להפוך את חיי הטבעונות בישראל לנוחים ונגישים יותר. מהפכת הבריאות שפקדה את ישראל בשנים האחרונות גרמה לביקוש הולך וגובר של מנות ותפריטים בריאים לא רק מצד קהל הטבעונים אלא גם מצד הקהל הרחב שוחר הבריאות. בשל הביקוש הרב לאוכל בריא, נוצר הצורך בפסטיבל המשלב אוכל ובריאות במחיר שווה לכל נפש.  

פסטיבל האוכל הטבעוני, הנערך בשיתוף אתר  2eat, מצטרף לשלל פסטיבלי אוכל מצליחים בהפקת חברת "שף תאכל" ביניהם פסטיבל "Dinner In the City", פסטיבל "שף תאכל" ועוד.  בין המסעדות המשתתפות בפסטיבל ניתן למצוא את מסעדת "ננוצ'קה", ויקי כריסטינה, המטבחון, טאבולה, מקסיקנה, קפה לואיז ומסעדות רבות נוספות. 
 
תגובות
אין תגובות למאמר