במרבית המסעדות הנחשבות בעולם התחילו כבר מזמן לצאת מהקיבעון בו תפריט המסעדה הוא כורח. במסעדות אלה יוצאים מנקודת הנחה כי אם אין סיבה שלא להשתמש בחומרי הגלם הזמינים באופן יומיומי במטבחים שלהן על מנת ליצור תפריט טעימות הייחודי לכל סועד ומתאים לחכו.
במסגרת מגמה זו, הבר של מלון רוטשילד בתל אביב פוצח במסורת חדשה ומציע חוויה אינטימית, בה השף עצמו מגיש את המנות, בעוד הברמן רוקח את הקוקטייל המיוחד עבור קהל האורחים ומוזג להם טעימות יין. ארוחת הטעימות תתחיל קודם כל ב-3 טעימות יין. החל מה-17/2 יתארח בבית המלון בכל שבועיים יקב ישראלי אחר, שיציע זנים שונים לטעימה. היקב הראשון יהיה יקב "בת שלמה", ועתידים להתארח גם היקבים ספרה, תבור, ועוד. מעבר ליינות הייחודיים, יציע שף המסעדה- צבי אבישר, תפריט משתנה מסועד לסועד של מנות הדגל שלו. בתום הארוחה יוגש קינוח שיותאם במיוחד ללקוחות ולמנות שהוגשו.