כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
13/08/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ

מאת: חדשות 'מפיק' /
05.11.2013
/ 10:19

קבוצת 'בולטהאופ ישראל' בראשותם של אנשי העסקים מירי ורן פרסברג משיקים לראשונה בישראל את האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ.

במסגרת הפרויקט, ייפתח בנמל תל אביב חלל קונספט שיתפרש על פני 500 מ"ר ויחבר בין עולמות העיצוב והקולינריה. המתחם החדש ייפתח בהשקעה של כ- 6 מיליון שקלים.

מטרתם של אנשי האקדמיה החדשה תהיה ליצור סדנאות וקורסים לבישול שיהיו שונים מהמוכר עד כה. הסדנאות לא יועברו כסדנה פרונטלית, אלא כחוויה כוללת, ויכללו סיורים קולינריים בשווקי תל אביב שיסתיימו בסדנה דינמית, מפגשים עם דייג, אופה, יינן, ירקן, גבן ועוד, סדנאות עם בשלנים ושפים מוכרים, והזדמנות לפגוש את האנשים שיוצרים את המטבח הישראלי, ביניהם חיים כהן (יפו תל אביב), אסף גרניט (מחניודה), ניר צוק (קורדיליה), דודו אלמקייסויוס שטרית (דוד ויוסף) ועוד שפים מוכרים שיחלקו עם המשתתפים סודות מהמטבח שלהם.
 
את האקדמיה הקולינרית ינהל דני לרנר, מנכ"ל קבוצת כתית לשעבר, שניהל את הבראסרי המיתולוגית בניו יורק, היה בעליה של מסעדת AZAFRAN בניו יורק וייעץ לשורה ארוכה של מסעדות מובילות בארץ.
 
המנהל הקולינרי הוא עדי שוורץ, שף הבית של 'בולטהאופ' ובמשך 12 השנים האחרונות – שף ומנהל קולינרי בבתי ספר לבישול בארץ.
 
תגובות
אין תגובות למאמר