כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
28/09/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

הכינו את בלוטות הטעם- פסטיבל 'טעם כנרת' חוזר

מאת: חדשות 'מפיק' /
27.10.2013
/ 14:22

פסטיבל "טעם כנרת" הוותיק של עמק הירדן חוזר בחג חנוכה הקרוב בפעם התשיעית. הפסטיבל יתקיים השנה בין התאריכים 27 בנובמבר ועד 7 בדצמבר 2013, במהלך שני סופי שבוע שיכללו ביניהם את חג החנוכה ומטרתו להעלות את המודעות להיצע התיירותי-קולינארי שיש לאזור להציע. הפסטיבל נערך ביוזמת מחלקת התיירות והאגף לפיתוח כלכלי במועצה האזורית עמק הירדן ומציע הפנינג גדוש בתכנים מושקעים ומסקרנים מעולם התיירות והקולינאריה.  

במהלך ימי הפסטיבל, המסעדות המובחרות ובתי האוכל באזור הכנרת יציעו מנות מיוחדות בדגש על יצירה קולינרית מקומית, ולצד אלו יצטרפו שלל אירועים ססגוניים, סדנאות, בישול בטבע, מפגשי שפים ועוד המון הפתעות שייצרו יחד פסיפס מרגש ומפתיע שיחמם את הלב.
 
בין הפעילויות שיוצעו במסגרת הפסטיבל- קוקטייל וארוחה שיתופית באירוע הפתיחה של הפסטיבל, שיתקיים במסעדת 1910 החדשה של השף עודד שוורצברד בדגניה א', זאת לצד משתה חגיגי במסעדת צל תמר, סיורי אוכל, סדנאות יצירה מבצק, ערב ססגוני בסגנון אבירים במסעדת מרינדו בעין גב, הרקדה חגיגית עם ריקודי עם ועוד.
 
פסטיבל טעם כנרת- מסעדת רוברג
(צילום: רון שלף)
 
כמו כן יתקיימו במהלך האירוע שלל אטרקציות, ביניהן הפנינג חנוכה וסרטי קולנוע לכל המשפחה בבית גבריאל, חוויית שייט דיג בנמל עין גב, סיורים משפחתיים רכובים על סוסים או עם ג'יפים לצד סיפורים ואקשן בטבע ועוד.
 
תגובות
אין תגובות למאמר