כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
13/08/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

צפו בתמונות- CULINARY 2013

מאת: יואב שי; חדשות 'מפיק' /
04.06.2013
/ 10:14

תערוכת 'CULINARY 2013' שהתקיימה אתמול (3/6) במלון 'דן פנורמה' בתל אביב אמורה להיות הראשונה במסורת ארוכה של תערוכות מקצועיות בתחום המזון. כך לפחות לפי מארגניה. התערוכה, שנועדה לקהל המקצועי, מסעדנים, שפים, טבחים וכדומה, נוסדה על ידי סטודיו בן עמי, על מנת לעשות לענף הקולינריה את מה שעשתה תערוכת SOMMELIER לענף הייין, ואת מה שתערוכת BEERS עשתה לענף הבירות, ולהביא לקדמת הבמה את התוצרים הישראלים בתחום ולתת ליצרנים המקומיים את ההזדמנות לחשיפה בפני השמות הגדולים בתעשיית המזון.

אז אם משווים את התערוכה לאחיותיה - תערוכת היין ותערוכת הבירות - כי אז אפשר לומר שהתערוכה עמדה בציפיות. באמת, אפשר היה לראות בה מגוון רחב מאוד של תוצרים מקומיים ואיכותיים, שספק אם חלק גדול מהם היה מקבל עשירית מהחשיפה שלו בכל דרך אחרת. אבל מאחר וענף המזון הקולינריה הוא תחום הרבה יותר רחב משני התחומים הצרים בהם מטפלות התערוכות האחיות, נראה כי מצד אחד חסרה ב- CULINARY 2013 ההתפשטות הזו לצדדים, בה בעת, המדור הרגיש כי בחלק מהמקרים הלכה התערוכה למקומות אזוטריים מדי.

CULINARY 2013

CULINARY 2013

מה היה חסר לנו? קצת יותר התמקדות בציוד מקצועי, ופחות בבישול מולקולרי. באופן כללי, אפשר לראות שהתערוכה עדיין בחיתוליה, אך אם לשפוט לפי היענות הקהל, חלקו מוכר מאוד בתחום המסעדנות, הגיוני מאוד שהתערוכה תחזור גם בשנה הבאה, בכוחות מחודשים.
 
במסגרת התערוכה התקיימו מספר פאנלים מקצועיים, שנועדו לתת ערך מוסף לאירוע ומעין חותמת גומי של כנס מקצועי. בנוסף, במסגרת התערוכה התקיימה הכרזת הזוכים בתחרות הייין 'אשכול הזהב 2013'.
 
CULINARY 2013
 
CULINARY 2013
 
CULINARY 2013
 
CULINARY 2013
 
CULINARY 2013
 
CULINARY 2013
 
CULINARY 2013
(צילום: יואב שי)
 
הפקה: סטודיו בן עמי
 
רישום: אוונטאקט
 
לקחתם חלק בתערוכה ואינכם מופיעים? ספרו לנו
תגובות
אין תגובות למאמר