כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
29/11/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

הכינו את המזלגות- CULINARY 2013 יוצא לדרך

מאת: חדשות 'מפיק' /
02.05.2013
/ 13:08

בעוד חודש תתקיים במרכז הכנסים של מלון 'דן פנורמה', תל אביב, התערוכה השנתית למזון וקולינריה לשוק המקצועי 'CULINARY 2013'.

במסגרת התערוכה יוצגו תחת קורת גג אחת, מגוון גדול של חומרי גלם מהארץ ומהעולם, חברות מזון גדולות לצד יצרנים קטנים, חקלאים ומגדלים.

ההרשמה לאירוע פתוחה ללא תשלום לכל העוסקים בתחום האוכל, כגון שפים, מסעדנים, קונדיטורים, מלונאים, טבחים, מנהלי מסעדות, מנהלי מזון ומשקאות, קייטררים, מנכ"לי בתי מלון, מנהלי בתי קפה, בעלי מעדניות, קניינים בתחום המזון, עיתונאי אוכל, בלוגרים ועוד.
 
בנוסף לתערוכה, יתקיימו במסגרת האירוע פאנלים מקצועיים בהשתתפותם של גדולי התחום הקולינרי בארץ.
 
את התערוכה, שתיערך ב- 3 בחודש יוני, מפיק 'סטודיו בן עמי', אשר עושה מהלך נוסף בהשתלטות שלו על תערוכות המזון הגדולות. להזכירכם, 'סטודיו בן עמי' אחראי בין היתר על הפקת תערוכת הבירות השנתית- 'BEERS', תערוכת היין 'SOMMELIER', כמו גם את תחרויות היין 'אשכול הזהב' ו- BEST VALUE.
 
 
הפקה: סטודיו בן עמי
 
רישום: איוונטאקט
 
לוקחים חלק בהפקת האירוע ואינכם מופיעים?  ספרו לנו
תגובות
אין תגובות למאמר