כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
26/10/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

מחווה קולינרית לזוכה ב"אוסקר של ספרי הבישול"

מאת: חדשות 'מפיק' /
28.04.2013
/ 13:09

משלחת שפים מהנהלת ארגון המסעדות העולמי es Grandes Tables du Monde התארחה לקראת סוף השבוע שעבר במסעדת מול ים היוקרתית, אשר שוכנת בנמל תל אביב.

השפים הגיעו למסעדה לאות מחווה לשלום מחרובסקי, לאחר שזכה בחודש פברואר השנה ב"אוסקר של ספרי הבישול" על המדריך הקולינרי 'הסיפודפדיה'. הפרס הוענק לו במסגרת התערוכה הגדולה בעולם לספרי הבישול, 'GOURMAND INTERNATIONAL'.

בין חברי המשלחת, מארק הברלין, ממסעדת 4 כוכבי מישלין באלזס, היינר פינקביינר ממסעדת 3 כוכבי מישלן ביער השחור בגרמניה, והאקהרד וויצגמן, אחד מאבות הקולינריה הגרמנית שייסד את מסעדת טנטיס האגדית במינכן. שלושת השפים נמנים על חבר השופטים של 'הגורמאנד'.
 
משלחת שפים במסעדת מול ים
בתמונה: שלום קדוש, שלום מחרובסקי, היינר פינקביינר, יורם ניצן, מארק הברלין, בן מחרובסקי ו-האקהרד וויצגמן
 (צילום: ליעד דרייק)
 

 

תגובות
אין תגובות למאמר