כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
29/11/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

מה שותים האווזים כשהאגם קפוא?

מאת: חדשות 'מפיק' /
12.11.2012
/ 14:09

שגרירי וודקה 'גריי גוס', דימיטרי לזינסקה וריצ'ארד ניל אירווין, ביקרו בשבוע שעבר בישראל וערכו סדנאות קוקטיילים ומיקסולוגיה ייחודיות לבעלי ברים, מועדונים ומובילי דעת קהל בתחום האלכוהול.

במהלך האירוע, שהתקיים ביום רביעי האחרון (7/11) בפאב הגסטרו בר שבמרכז תל אביב, השגרירים שיקשקו והתאימו את הקוקטיילים לאורחים הישראלים על פי המראה החיצוני שלהם ועל פי אישיותם. הקוקטיילים הותאמו במיוחד על ידי תבלינים ומרכיבים אתנים ישראלים , אותם רכשו השגרירים בשוק לוינסקי בתל אביב.

מטרת ביקורם של השניים בישראל היא בראש ובראשונה, כמובן, קידום מותג הוודקה 'גריי גוס'. השניים מוכרים בעולם כמיקסולוגים ברמה הגבוהה ביותר, בעוד דימיטרי לזינסקה זכה בתפקיד מעורר הקנאה של שגריר מותג גלובלי הנוסע ברחבי העולם ומפגין את האמנות של עשיית קוקטיילים. המיקסולוג הוותיק מתגורר ב-11 השנים האחרונות בלונדון ומצליח לשכלל שם את אומנות הערבוב בברים המובילים והנחשבים ביותר בבריטניה. בין לקוחותיו המוכרים: רוברט דה נירו, בראד פיט, דייויד בקהאם, מדונה, רובי וויליאמס וביונסה.

השגרירים של גרייגוס

השגרירים של גרייגוס

השגרירים של גרייגוס
(צילום: ראובן שניידר)

 

תגובות
אין תגובות למאמר