כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
26/10/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

מבשלים ביחד - המרכז החדש ללימודי קולינריה

מאת: חדשות 'מפיק' /
28.10.2012
/ 13:31

רשת מלונות 'דן' ורשת אורט ישראל השיקו הבוקר את המיזם המשותף החדש- 'דן גורמה' – המרכז הקולינרי הגבוה לאמנויות הבישול, שנפתח בהשקעה של כ- 7 מיליון שקלים. 

'דן גורמה' פונה לקהל מגוון- חובבי בישול ואפייה, המעוניינים להעמיק את הידע והניסיון שלהם בתחום, ללמוד מגוון רחב של נושאים בתחום הקולינריה, אנשים העוסקים בתחום הבישול והקולינריה, אנשים המעוניינים להיות טבחים, שפים ושף קונדיטורים, שפים ושף קונדיטורים בכירים, חברות הסעדה, יבואני מזון, בתי מלון ורשתות, וכל אדם או ארגון המעוניין לרכוש שובר מתנה לקורס לחבריו או למשפחתו.

בנוסף, מציע המתחם סדנאות לחברות וארגונים המעוניינים לבצע 'סדנאות גיבוש וחוויה' לעובדיהם.

'דן גורמה' מציע לחובבי הבישול והאפייה מגוון קורסים וסדנאות ללימוד מקצועות הבישול, האפייה והקונדיטוריה, ביניהם קורסים ב"אתגר הבשר", מטבח המזרח הרחוק, אוכל ובריאות, קליפורניה ומטבחי הספא, מאפים, שוקולד ועוד. כמו כן, המתחם מציע קורס לשיטות עבודה של שפים, קורס ליצירה קולינרית, קורסי טבחות במגוון דרגות, בטווח מחירים רחב.
 
מתחם 'דן גורמה' ממוקם בדרום תל אביב, כולל סדנאות המכילות עמדות עבודה אישיות עם הציוד והמכשור הטכנולוגי המתקדם מסוגו בישראל.

בנוסף, המתחם כולל אודיטוריום המכיל 300 מקומות ישיבה, ספרייה קולינרית מקיפה וחדר רב-תכליתי ללימוד תחום היין, אלכוהול וקפה.
תגובות
אין תגובות למאמר