כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
29/11/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

תאכלו משהו- פסטיבל 'שף תאכל' חוזר

מאת: חדשות 'מפיק' /
26.06.2012
/ 9:26

פסטיבל 'שף תאכל' חוזר במהדורת הקיץ המרעננת שלו. הפסטיבל, המאחד עשרות מסעדות מכל רחבי הארץ לעשרה ימים של חגיגה קולינרית נותן לקהל הישראלי חובב המזון את האפשרות לאכול במסעדות שהוא אוהב במחיר של 84 שקלים למנה ראשונה, עיקרית וקינוח.

החל מה 8 ליולי ועד ה- 19 לאותו חודש, יציעו לכם עשרות שפים את הגרסה שלהם למנות קיץ מוקפדות ומותאמות לחיך הישראלי.

השף אמילי גרינברג ממסעדת השוק 'מונטיפיורי 7' בתל אביב בחרה להגיש בתפריט הפסטיבל טיבון טלה על עלי מנגולד, המוגש עם פירה תפוחי אדמה וטפנד זיתים. בצפון - שוקי קדוש ממסעדת השף 'שוקה' בחיפה יכין קונוס מבשר טלה קצוץ- מועשר בעלי פטרוזיליה נענע ובצלים, בשלולית טחינה, פס של עמבה, צנוברים ועלי ראשד, מוגש בליווי סלט עגבניות, פלפל חריף ושום.

השף של מסעדת סרגוס בתל-אביב מציע לכם קיץ של כמהין, הטרנד הלוהט בסצנת הקולינאריה הישראלית עם מנה של טריפוליני טרטופו- מבחר פטריות עם שמן כמהין. השיפוד הרץ של מסעדות 'קאזה דו ברזיל' בראשון לציון ובאילת יחכה לחובבי הבשר שביניכם. וכמובן, מגוון של מסעדות שף כשרות, ביניהן 'לונה' האשקלונית של השף מיקי סוויסה המציע לחוגגי הפסטיבל מאפה טלה - דפי פילו במילוי בשר טלה מונחים על קרם חומוס וסילאן.

בסך הכל, קרוב לשבעים מסעדות משתתפות בפסטיבל 'שף תאכל' ה- 14, כך שהגיוני שכל אחד יוכל למצוא מסעדה לטעמו.

בתיאבון.

שף תאכל 2012
בתמונה: שחר שייקוביץ, גיא קמחי, אמילי גרינברג, מיקי סוויסה וניר דגן
(צילום: בן יגבס)


צילומי היח"צ ומסע הפרסום בוצעו בפארק מיני ישראל ובשיתוף עם הפארק

 

תגובות
אין תגובות למאמר