כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
13/08/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

'מבשלים' ביחד

מאת: יואב שי; חדשות 'מפיק' /
28.05.2012
/ 12:21

תערוכת 'מבשלים' השלישית, שהתקיימה בשבוע שעבר בגני התערוכה- תל אביב, נשמעה לנו כמו הזדמנות טובה לחדש בכל טוב את המטבח. אז לבשנו את מכנסי הטבחים, חבשנו את הכובע הלבן ויצאנו למשימה.

כשבעים יבואנים ויצרנים של אביזרי מטבח, מזון וגאדג'טים התכנסו על מנת להציג את מרכולתם בתערוכה. בין המציגים- חברות ענק כמו 'ניופאן', אך גם חברות קטנות יותר כמו מבשלת הבירה 'אלכסנדר'.

על הבמה המרכזית הופיעו שפים מוכרים שהעבירו מופעי בישול חיים. כשאנחנו ביקרנו בתערוכה היה זה עומר מילר, השף של המסעדות התל אביביות 'חדר האוכל' ו'שולחן', שדיבר עם המנחה על השווארמה שאכל באותו יום.

אנחנו חייבים להודות שהתאכזבנו, ולא בגלל השווארמה של מילר.

אולי זה בגלל שהתערוכה יועדה לקהל הרחב ולא ללקוחות עסקיים, נראה שאף חברה לא רצתה להשקיע יותר מדי בעיצוב דוכנים מיוחדים. אף אחד לא הצליח להרשים אותנו, או אפילו לעניין מעט בחשיבה מחוץ לקופסה. כל הדוכנים, למעט כמה ספורים, נראו כאילו יצאו מאותו פס ייצור. גם אלה שהיו מעט שונים, לא התקרבו למה שאנחנו רגילים לראות בתערוכות אחרות. הדוכנים עצמם נראו מבולגנים מאוד וחסרו את החן שהיינו מצפים מתערוכה שכזו.

בנוסף הפתיעה אותנו התנועה הדלילה של המבקרים בתערוכה. יותר ממחצית הכסאות מול הבמה המרכזית היו פנויים, ובאופן כללי, המעברים בין הדוכנים היו פנויים ולא הזכירו בכלל את העומס שמאפיין בדרך כלל תערוכות מסוג זה.

בסופו של דבר, הצלחנו לצאת מהתערוכה עם קולפן חדש לתפוחי אדמה.

מבשלים 2012

מבשלים 2012

מבשלים 2012

מבשלים 2012

מבשלים 2012

מבשלים 2012
(צילום: יואב שי)

לקחתם חלק באירוע ואינכם מופיעים? ספרו לנו

לתמונות נוספות כנסו לעמוד הפייסבוק שלנו
תגובות
אין תגובות למאמר