כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
26/10/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

וועידת שמן הזית הבינלאומית מתקרבת

מאת: חדשות 'מפיק' /
23.05.2012
/ 16:17

וועידת 'TERRAOLIVO'- הוועידה הבינלאומית השלישית לשמן זית תתקיים בכפר המכביה בין ה-10 ל-13 ביוני תחת הכותרת 'מהפכת שמן הזית בישראל - איכות, קולינריה ובריאות'.

במסגרת הוועידה יציגו אנשי אקדמיה מהעולם את המחקרים והפיתוחים החדשנים ביותר בעולם בתחום שמן הזית, עם דגש על החיבור לתזונה ובריאות. 

קהל היעד- חקלאים המגדלים כרמי זיתים, יצרני בתי בד, משווקים, קמעונאים, קניינים של רשתות השיווק, שפים, עיתונאי מזון וגורמה ועוד.

הוועידה תכלול יום סיור בגליל לאורחי הוועידה, עם נרשמים מטעם שבוע התזונה הישראלי. תכנית הועידה מנוהלת על ידי ד"ר זוהר כרם מהפקולטה לחקלאות. כחלק מאירועי הועידה, תשולב טעימה מקצועית מודרכת של מיטב שמני הזית הישראליים אשר תועבר על ידי טועמי שמן זית מובילים מהעולם, המגיעים כאורחי התחרות.

במסגרת סדנת שמן הזית יחשפו המשתתפים לזנים השונים בשמן הזית, מהו כתית רגיל ומהו כתית מעולה, איזה זן מתאים לסוג האוכל ומה כדאי לדעת בבחירת שמן זית ישראלי לעומת שמן זית מיובא.

בנוסף לסדנה ירצו השפים הבאים- השף צחי בוקששתר מרשת BLACK יסביר על השימוש בשמן הזית במטבח, הקונדיטור מיקי שמו ירחיב בנושא אפייה ושמן זית וכיצד ניתן לשלב את שמן הזית במנות אחרונות, השף משה בסון ממסעדת אקליפטוס בירושלים יסביר את השימוש המושכל בשמן הזית במטבח הישראלי העכשווי וחשיבותו עוד מימי קדם.

הסדנאות יתקיימו תתקיים ב- 10/6 בכפר המכביה.

יהיה שומני
 
תגובות
אין תגובות למאמר