כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
26/10/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.
חפש בכתבות:

מגרים לכם את בלוטות הטעם

מאת: חדשות 'מפיק' /
03.01.2012
/ 11:40

גם החורף תוכלו לאכול טוב בלי לפגוע יותר מדי בכיס. פסטיבל המסעדות 'שף תאכל' יתקיים בינואר הקרוב בפעם ה- 13, ובו תוכלו תמורת שבעים ותשעה שקלים לאכול ארוחה מלאה של מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח באחת משמונים המסעדות שמשתתפות באירוע.

מאחר והפסטיבל מתרחש הפעם בשיאו של החורף, הדגש הפעם הוא על מנות חורפיות ומחממות.

בין מאות המנות אפשר למצוא פורל צלוי בגריל ברוטב קרם לימונים ושקדים של השף סהר הראל ממסעדת כדיתא השוכנת במושב תימורים אשר בדרום, סביצ'ה ריוורה- קוביות בורי כבושות למחצה עם זיתי קלמטה ובצל על קציפת חצילים וגבינת עיזים של השף יואב בלימן ממסעדת פרידה קאלו בתל אביב. מבחר של מטעמים אסייתים של השף דניאל זך ממסעדת אסיה מוניקה בשרון, אנטריקוט טלה צעיר ומעושן מופרד מהצלעות מוגש על בוצר עץ  כיסוני ארטישוק ירושלמי ופטריות כמהין לצד סלט עלים יפני של השף שוקי קדוש ממסעדת השף הכשרה שוקה בחיפה, ועוד המון טעמים נוספים.

מהמארגנים נמסר כי בהתחשב בניסיון העבר, כארבעים אלף סועדים יעברו בין המסעדות השונות במהלך עשרת ימי הפסטיבל שיתחיל ב-15 לחודש.

בתיאבון.

שף תאכל

צלע טלה של כדיתא

(צילום: דן פרץ)

שף תאכל

מנת פרגיות פלאנצ'ה של מסעדת קאסה נובה

(צילום: בועז לביא)

שף תאכל

השפים ניר דגן, אמיר מרקוביץ, גד ברוך, סהר הראל, טל מזרחי ובוקי דסה

(צילום: דן פרץ)

לרשימת המסעדות המלאה

תגובות
אין תגובות למאמר