כל מה שחם בענף ! אמין, מקצועי ומקיף יותר.
כל יום שני, מדי שבוע
ניוזלטרים נוספים מהענף :
11/09/2017
ניסויים בקד"מ בבני אדם
המדור סוקר מגמות, פרוייקטים ורעיונות מקוריים בתחומי הקד"מ, האירועים והשיווק בחו"ל.

אבי בראל

שף הראשי של רשת המסעדות בורגרים

אבי בראל (35) , מונה בימים אלו לשף הראשי של רשת המסעדות בורגרים, המונה כיום כ- 55 סניפים בפריסה ארצית. 

בראל, התוודע בגיל מאוד צעיר לענף הקולינריה וסיים את לימודיו בתדמור ובפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית, בהצטיינות. 
 
את הרקורד המפואר שלו צבר בראל בין היתר במסעדת היקב, במסעדת מדזו, במסעדת קולינן ברשת BBB  ועוד.
אהובה תורג'מן מנכל רשת מסעדות BBB: "לאחר שרכשנו לאחרונה את רשת המסעדות בורגרים, החלטנו לרענן את תפריט הרשת ולמנות שף ראשי בכיר, עם ניסיון רחב בתחום הקולינריה". 
 
לדבריה: "אני מברכת על מינויו של השף אבי בראל, אשר מביא אתו ידע, מקצועיות  וניסיון  רחבי היקף בתחום הקולינריה בכלל כמו גם ברשת BBB.  אנו בטוחים כי בזכות  כישוריו, יצליח להביא בשורה חדשה לקהל לקוחות בורגרים לצד פעולות נוספות שאנו נוקטים לחיזוק מעמדה של הרשת".
 
עוד ציינה תורג'מן: "הרשת צפויה לעבור מתיחת פנים ולהתרחב. לפי התוכנית העסקית, אנו עתידים לפתוח עד סוף שנת 2015, עוד כ- 50 סניפים נוספים". 
 
אבי בראל ציין: "אני שמח וגאה על המינוי המציב בפניי אתגרים מעניינים ובטוח שיחד נצעיד את הרשת למובילה בתחומה".
בראל בונה תפריט חדש ומפנק עם מגוון מנות נוספות וחדשות של המבורגרים, סלטים וקינוחים 
רשת המסעדות בורגרים כשרה ומתמחה במיני המבורגרים 80 גר', במבחר טעמים שונים ומפתיעים, המוגשים ללקוח באריזות אישיות בזוגות או בשלשות. מגוון ההמבורגרים אותם מגישה הרשת, עשויים מנתחים מובחרים עם דגש על בשר איכותי ועסיסי. הרשת מציעה שרות שליחויות והזמנות און ליין.
 
(צילום:אסף לוי)

תגובות
אין תגובות למאמר