אלכסנדר - גן אירועים

כינוס "תזונה מונעת - איחוד כוחות"

המרכז לתזונה רפואית שמח להזמינכם לקחת חלק פעיל במסגרת הכינוס:
"תזונה מונעת - איחוד כוחות" ה- 14.

זהו מפגש הפיסגה של אנשי המקצוע מתחום התזונה ותעשיית המזון מהארץ ומהעולם, המהווה במה חשובה והזדמנות להפרייה הדדית, סיעור מוחות, חיכוך של התעשייה והאקדמיה ומפגן מרשים של מדע התזונה ותעשיית המזון.

השנה הנושא המרכזי של הכינוס הוא: NUTRIGENETICS & NUTRIGENOMICS - תזונה מותאמת גנום - הווה ועתיד בתזונה מונעת.

לתזונה השפעה מכרעת על הבריאות והחולי של בני האדם. בראשיתו, תחום התזונה התמקד בקביעת סטנדרטים לתזונה נכונה והתפתחות תקינה של כלל בני האדם. בהמשך, הוגדרו סוגי מזון כשומנים וסוכרים, שצריכתם בעודף גורמת להתפתחות מחלות כרוניות שונות.

כיום, הקהילה המדעית בתחום התזונה והרפואה מתרכזת בשיפור איכות החיים, מניעת מחלות והארכת חיים, תוך התאמה אישית של הטיפול. השינוי המרכזי בגישה הקלינית והמחקרית בשנים האחרונות הוא המעבר מהמלצות תזונתיות מונחות אוכלסייה להמלצות לתזונה מותאמת אישית, המבוססות על מאפיינים אישיים, בנוסף להמלצות הכלליות. היכולת להתאים תזונה אישית, מבוססת על ההתפתחות המחקרית והטכנולוגית של העשור האחרון ובעיקר על מיפוי של הגנום האנושי, הביאה לכך שיש אפשרות טכנית למפות שינויים בין בני האדם. השונות הגנטית בין בני האדם, היא זו שמגדירה את הייחודיות של כל אדם ואדם, המתבטאת בתפקודו, בבריאותו ובדרגת הסיכון להתפתחות מחלות.

תחום מחקר חדשני של תזונה גנומית (Nutrigenetics & Nutrigenomics) מתמקד בשילוב של תזונה והגנום האנושי. מחקרים בתחום זה הראו, באופן ברור, שלמרכיבי מזון יש השפעה על תפקוד גנים וששונות בגנום משפיעה על בריאות ותזונת האדם.היעד התזונתי, הקליני והמחקרי הינו מציאת נוסחה הנעזרת במאפייני הגנום האישיים, שתאפשר לתכנן, לבנות, לייעץ ולטפל בתזונה במטרה לשפר בריאות, למנוע מחלות ולהאריך חיים.
אנו מברכים על הצטרפותה של פרופ' רות בירק, אשר תשמש כיו"ר תחום Nutrigenetics & Nutrigenomics - תזונה מותאמת גנום - הווה ועתיד בתזונה מונעת בכינוס.

הכינוס מתקיים במשך 3 ימים, 17 - 19 במאי 2016.
ביום הראשון יתקיימו סדנאות בנושאים שונים ברחבי הארץ, שיעניקו כלים חשובים לעבודה בשטח ובמענה למטופלים. היומיים הנוספים יתקיימו בגני התערוכה, בביתן 10, במהלכם תתקיימנה סדנאות נוספות, ביניהן סדנאות בישול, הרצאות, פנלים, שוק מקצועי-מוסדי וכמובן- התערוכה המרכזית של תעשיית המזון הבריא בארץ.

מקום הארוע: ביתן 10, מרכז הירידים

תאריך: 17/05/2016 - 19/05/2016

שם המארגן: המרכז לתזונה רפואית + ד"ר (י.ס.) השקעות וייזום בע"מ

טלפון: 03-6519696

>  לאתר האירוע

לרכישת כרטיסים לחצו כאן

אירועים נוספים שיכולים לעניין אותך