פורטל מפיק

פסטיבל 'מהשדה לצלחת' ה-2

הפסטיבל יציג את הטעמים המיוחדים לצפון הנגב ואת חומרי הגלם האופייניים לאזור – תפוחי אדמה ובטטה, גזר ועגבניות, בצל ועשבי תיבול, גבינות, שמן זית ועוד. בפסטיבל יתקיימו סדנאות בישול אינטימיות, סיורים קולינריים בין פינות חמד נסתרות, ארוחות בראנץ' עשירות, שוק איכרים, קולקציות מפתיעות של מאפים ולצידם חוויות חקלאיות–קולינריות לכל המשפחה, בהן יוכלו המשתתפים לחוות את התהליך שעוברים גידולי האזור מהשדה לצלחת ולהכיר את האנשים שעומדים מאחוריהם.

מקום הארוע: צפון הנגב

תאריך: 29/05/2014 - 07/06/2014

שם המארגן: שדות שקמה בשור

>  לפרטים נוספים לחצו כאן

>  לכתבה על אירוע זה

אירועים נוספים שיכולים לעניין אותך